Zapraszamy do rejestracji
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Bear

Konsola: PSX, Pegasus, NDS
Programator: AceKard2+Kingston2GiBa
|
Wysłany: 03 Kwiecień 2009, 12:53 Temat postu:
|
|
|
Otwieram w nowych oknach z "Zobacz posty od ostatniej wizyty" potem wchodzę na główną i te same tematy są na czerwono.
_________________ >>>>>[YouTube][MyBigCave]<<<<<
>>>>> <<<<<
As God said: "touching is good" and he was right. Then He created Nintendo. And Nintendo created Dual Screen. Then God said again: "touching is good".
Wszyscy jedzą pasztet! Żrym i ja~! _________________
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mefisteso

Konsola: Nintendo DS Lite Black,,GBA,GB, Sandisk Sansa z rockbox, PSone, Nokia 5320 XM (Ngage 2.0), NES,
Programator: M3 Simply+ Acekard 2.1
|
Wysłany: 03 Kwiecień 2009, 12:57 Temat postu:
|
|
|
A, to może. Ja myślałem o zobacz nowe posty. Może w od ostatniej wizyty jest jakiś bug.
_________________ Grafika to nie to samo co grywalność.
Regulamin Forum _________________
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bear

|
Wysłany: 03 Kwiecień 2009, 13:03 Temat postu:
|
|
|
Teraz patrzyłem, nie tylko tutaj tak mam, jak wejdę w jakiś dział gdzie mam 2 nieprzeczytane tematy, otwieram je w kartach to tak samo- nie zalicza, muszę pojedynczo otwierać.
>>>>> <<<<<
As God said: "touching is good" and he was right. Then He created Nintendo. And Nintendo created Dual Screen. Then God said again: "touching is good".
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
toudi94

Konsola: Nintendo DS Classic + M3 Simple + Kingston MicroSD 1GB x2 + SanDisk 2GB + Grający Chłopiec ; ]
Programator: M3
|
Wysłany: 10 Kwiecień 2009, 11:01 Temat postu:
|
|
|
Czy można by na stronie głównej w podstronie premiery zrobić czegoś na wzór tego, co jest na skizo (LINK)? Chodzi mi o to, że powinno być u nas więcej premier (nie tylko te najbliższe) oraz pozycje, które wyszły niedawno
_________________ [=[_]=]
[+[_]::]
Piszę poprawnie po polsku.
-xxx- _________________
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ObiQ

Konsola: GBA ,GBA SP ,NDS Classic Blue ,PSP Slim 2001 PB ,Pegasus CG-2020, Nintendo GC
Programator: Acekard 2.1 + SanDisk 2GB
|
Wysłany: 23 Maj 2009, 16:24 Temat postu:
|
|
|
Proponuję dodać do regulaminu punkt o używanie skrótów nazw posiadanych konsol bo mnie aż coś bierze jak coś takiego widzę ,że ktoś ma od groma konsol ,a nie pisze skrótów. No chociaż ,żeby osoby które są takimi przypadkami to "poskracały" te nazwy 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Osiem

Konsola: NDS Lite (Crimson Red
Programator: Acekard 2
|
Wysłany: 05 Czerwiec 2009, 21:06 Temat postu:
|
|
|
Komunikat podczas próby odpowiedzi w wywalonym temacie:

_________________ _, ,_ ∩
( ゚∀゚)彡 えーりん!えーりん!
⊂彡 _________________
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rooody

Konsola: Nintendo 64, Super Nintendo Entertainment System, Nintendo DS Classic, Sega Game Gear, PSX, Sega Master System I/II, GB Classic, GB Pocket, GB Color, Amiga 600, Atari 130, C64, PSP, Pegasus, Nintendo Game&Watch, Nokia N-Gage, Sega Mega Drive, Atari 2600
Programator: SuperCard SD
|
Wysłany: 18 Czerwiec 2009, 20:41 Temat postu:
|
|
|
Czy jest szansa na dodanie buttona w stylu "Do góry" na końcu strony w temacie oraz "Na dół strony" na początku strony? W ten sposób łatwiej czytałoby się ostatni post bez scrollowania. Można użyć End oczywiście, ale w laptopie nie zawsze jest to wygodne. To taka propozycja jedynie :]
| Cytat: | Proponuję dodać do regulaminu punkt o używanie skrótów nazw posiadanych konsol bo mnie aż coś bierze jak coś takiego widzę ,że ktoś ma od groma konsol ,a nie pisze skrótów. No chociaż ,żeby osoby które są takimi przypadkami to "poskracały" te nazwy Smile
|
Czuję, że to odnosi się do mnie m.in. - czym różnią się moje konsole od twojego podpisu z trzema paskami?? Chyba tylko tym, że twoje user bary bardziej przeszkadzają w czytaniu.
_________________ http://rdyculous.pl
http://picasaweb.google.com/adam.jajszczok/VideoGamesCollection# _________________
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
guzik

Konsola: PS3, Wii, NDSLite, PSP Fat, NGC(x2), N64, SNES(x2), GBC(x2), GBP(x2), GBCls(x2), PS2, PSX, DC, Wonderswan, Wonderswan Color, MiniPolyStation3, Pegasus(x2)
Programator: SC DSone SDHC
|
Wysłany: 24 Czerwiec 2009, 11:47 Temat postu:
|
|
|
proponuję pogrzebać w datach postów i na głównej stronie (np. daty premier gier)
teraz jest: "24 maj", a powinno być "24 maja", bo maj jest tylko jeden
powszechny błąd, niestety
_________________ _________________
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ObiQ

Konsola: GBA ,GBA SP ,NDS Classic Blue ,PSP Slim 2001 PB ,Pegasus CG-2020, Nintendo GC
Programator: Acekard 2.1 + SanDisk 2GB
|
Wysłany: 24 Czerwiec 2009, 12:08 Temat postu:
|
|
|
rooody jak ci to może przeszkadzać?? Mi to przeszkadza tylko w tym ,że to przedłuża strony i jak chce przeczytać jakiś określony post to mi się przedłuża szukanie... Mi chodzi tylko o to no bo jak u ciebie jest Super Nintendo Entertainment System to to przedłuża strony i szukanie czegoś ważnego.
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Miknios

Konsola: |PS2 slim | SNES | GBC Pokemon Edition | GBA | N64 | Xbox 360 | PSP |
|
Wysłany: 12 Lipiec 2009, 09:49 Temat postu:
|
|
|
Czytając newsa o pokemonach heart gold/Soul silver zauważyłem taki błąd:
| Cytat: | | a reszta to już po prostu remake Pokemonów Diamond/Pearl/Platinum. |
Nadchodzące pokemony to nie remake D/P/PT. To remake G/S.
[ Dodano: Dzisiaj o godz. 21:42 ]
Jeszcze jedna uwaga ;], może i to mały błąd, ale jednak:
| Cytat: | | podziel się z nami wiedzą i nowościami o GC, N64, SNES, NES, Game Boy i innych |
Powinno zaczynać się z wielkiej litery... wiem że to mało zmieni, ale jakoś tak milej dla oka ^^
_________________ Pomogłem? To ładnie podziękuj, nie rób ortów i daj Plusa ;P _________________
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bear

|
Wysłany: 09 Sierpień 2009, 23:42 Temat postu:
|
|
|
Dałoby załatwić opcję [center][/center] do BBCode? Bardzo przydatne do wyśrodkowywania różnych bannerów, obrazków i tekstu w swoim poście Mam zamiar napisać pewnego posta, gdzie estetyczność wykonania jest nieco potrzebna, żeby się nie pogubić 
>>>>> <<<<<
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
LaskaGS
Konsola: Xbox360, PSP, DS Classic
|
Wysłany: 01 Luty 2010, 22:23 Temat postu:
|
|
|
Może by dodać dział "Artykuły"? Tak jak recenzje. Moze ktoś byłby chętny pisać jakieś artykuły o Nintendo, polityce ludzi odpowiedzialnych za konsole, czy ogółem o jakiś grach?
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zi0

Konsola: GB, GBA, X360, PS2, PS3
|
Wysłany: 02 Luty 2010, 01:11 Temat postu:
|
|
|
Jeśli znajdziesz ludzi systematycznych, chętnych i mających o tym jakieś pojecie to z chęcią utworzę taki dział.
Nie ma sensu, stałby pusty.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Suhayl
Konsola: Nintendo DS Lite, PS2.
Programator: Acekard 2i
|
Wysłany: 02 Luty 2010, 19:24 Temat postu:
|
|
|
Może dodanie działu z recenzjami?
|
| Powrót do góry |
|
 |
silver00

Konsola: Gameboy, Gameboy Color x2, Gameboy Micro, Nintendo DS lite , PSX x3, PSone , N-gage Cls, Wii
Programator: Acekard 2.1 , R4 i Super Card SD
|
Wysłany: 02 Luty 2010, 19:52 Temat postu:
|
|
|
| Cytat: | Może dodanie działu z recenzjami?
|
http://www.ndstuff.pl/forum/ - dobrze przejrzyj
z mojej strony takie pytanie- były kiedyś artykuły na stronie głównej może stare i nie ważne ale gdzie je wcieło? 
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|