Zapraszamy do rejestracji
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sendo

Konsola: NDS Lite Silver,PSP 3004 Pearl White,wcześniej posiadałem:PS2,GBA SP,może w przyszłości 3DS?
|
Wysłany: 07 Grudzień 2009, 18:50 Temat postu: Samsung Ultra Style,SE W715,Nokia 6730
|
|
|
Witam,planuje pozyskanie któregoś z tych modeli telefonów,tylko mam mały dylemat,co wybrać >Chciałbym aby ktoś,kto miał styczność z tymi tel.albo jakąś wiedzę mógł mi doradzić co jest mimo co najlepsze.Mam na myśli ogólnie wykonanie,funkcje oraz możliwości.
P.S mógłbym dowiedzieć się co wy byście wybrali???
Za rady wielkie dzięki!
_________________ Marek Kondrat--->A morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany... Po co grać w filmach, kiedy są reklamy? xD _________________
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Frio

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sendo

Konsola: NDS Lite Silver,PSP 3004 Pearl White,wcześniej posiadałem:PS2,GBA SP,może w przyszłości 3DS?
|
Wysłany: 07 Grudzień 2009, 20:35 Temat postu:
|
|
|
heheh widze ze masz ciekawa opinie o trzynastolatkach ,dzieki
_________________ Marek Kondrat--->A morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany... Po co grać w filmach, kiedy są reklamy? xD _________________
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alvar4th

Programator: Oryginalne R4, AceKard 2.1,
|
Wysłany: 07 Grudzień 2009, 20:43 Temat postu:
|
|
|
| Frio napisał(a): | | Ja to rozpatruję tak: Sony Ericsson zawsze były shitami, więc nawet bym się nie oglądał na telefony tej firmy. |
Po czym wnioskujesz, że SE były i są shitami? Ja akurat uważam, że Sony Ericsson to bardzo dobra firma i myślę, iż powinieneś uzasadniać swoje zdanie.
|
| Powrót do góry |
|
 |
offthe

Konsola: juz brak, i nie będzie raczej ; )
Programator:
|
Wysłany: 07 Grudzień 2009, 20:50 Temat postu:
|
|
|
Z bólem to robię, ale w kwestii SE muszę się zgodzić z Frio..
Ale.. nie wiem z jakiej paki twierdzisz, ze w samsungach się wszystko świeci i wibruje? Pokaż mi choć JEDEN telefon w którym nasrane jest świecidełek, i który wibruje mocniej niż chociażby nokia E71(bo ma konkretne wibracje)
Nokia też mi się nie podoba, dlatego ja proponuję samsunga..
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wraith

Konsola: Nintendo DS Classic, NES, Nintendo 64, PSOne, Xbox 360, Nintendo Wii, Game Boy Color, PSP Fat, iPod Touch 2G 8GB
Programator: Acekard 2
|
Wysłany: 07 Grudzień 2009, 20:51 Temat postu:
|
|
|
Ja również uważam, że najlepiej wybrać tą Nokię, a za SE to bym się nawet nie oglądał (nienawidzę tych telefonów).
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sendo

|
Wysłany: 07 Grudzień 2009, 20:57 Temat postu:
|
|
|
A nie wiecie czy zdziera się obudowa w tym SE jak w tych tańszych modelach?
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Frio

|
Wysłany: 07 Grudzień 2009, 21:04 Temat postu:
|
|
|
| Cytat: | | Z bólem to robię, ale w kwestii SE muszę się zgodzić z Frio.. |
A ja z bólem przyjmuję do wiadomości, że się ze mną zgadzasz.
| Cytat: | | Ale.. nie wiem z jakiej paki twierdzisz, ze w samsungach się wszystko świeci i wibruje? |
A nie pomyślałeś, że może to być metafora pisana z ironią?
|
| Powrót do góry |
|
 |
offthe

Konsola: juz brak, i nie będzie raczej ; )
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wraith

Konsola: Nintendo DS Classic, NES, Nintendo 64, PSOne, Xbox 360, Nintendo Wii, Game Boy Color, PSP Fat, iPod Touch 2G 8GB
Programator: Acekard 2
|
Wysłany: 07 Grudzień 2009, 21:17 Temat postu:
|
|
|
Ja też odradzam Samsungi. Co do starszych modeli to raz ci mocniej spadnie i już po wyświetlaczu oraz w sumie taki sam wygląd. A w tych nowszych to badziewny wygląd i na siłę wciskane bajery.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ink

Konsola: ps2, dsi, psp3000
Programator: Acekard 2i
|
Wysłany: 07 Grudzień 2009, 21:46 Temat postu:
|
|
|
Samsung
plusy
-fajnie wygląda
-największy ekran
-największa rozdzielczość
-aparat 5mpix!!! (nokia i SE 3,2)
minusy
-najkrócej trzymająca bateria
-najcięższy
Nokia
plusy
-najlżejsza
-najlepsza bateria
-najsolidniej wykonana
minusy
-mniej bajerków w tej samej cenie
SE
plusy
-fajnie wygląda
-jeśli wierzyć opiniom najlepsza jakość muzyki
minusy
-Memory Stick Micro
-256 tys. kolorów
I nie zgodzę się tutaj z powszechnie panujacymi opiniami stereotypizującymi marki
SE- faktycznie kiedyś gówniane psujące się klawisze/joystiki, odłażąca farba, no nie znałem praktycznie posiadacza SE który by na coś nie narzekał, natomiast nowe serie są już robione solidnie, posiadacze są zadowoleni i coraz więcej pozytywnych opinii się słyszy.
Samsung- heh Frio a widziałeś ten model o którym tu mowa? Zupełnie fajnie wygląda, co do kruchości Samsungów to mogę się zgodzić, tego modelu w łapie nie miałem więc się nie wypowiem.
Nokia, moje doświadczenia z tą marką są niestety nie najlepsze dlatego może nie jestem obiektywny, trzeba przyznać że jeśli szukamy telefonu pod względem jakości wykonania, długości trzymania baterii to lepszego telefonu nie znajdziemy, niestety w nowych seriach nokii często spotykałem problemy z softem/biosem itp.
_________________ Mam na sprzedaż akcesoria, rysiki, futerał, ładowarka samochodowa do DSLite
http://www.ndstuff.pl/forum/sprzedam-akcesoria-do-dsl-futeray-rysiki-adowarka-vt7066.html _________________
|
Autor postu otrzymał pochwałę.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jimmi

Konsola: Game cube,PSP slim&lite,Nintendo DS Classic,PSX,x360, Game Boy Advance, Game Boy Advance SP, Game Boy Micro, Nokia N-Gage cls (+2.0 na n73), pda do strategii i fpsow :)
Programator: R4 (NIE POLECAM!!!!!!!);DSTT
|
Wysłany: 06 Luty 2010, 01:42 Temat postu:
|
|
|
| Cytat: | SE
plusy
-fajnie wygląda
-jeśli wierzyć opiniom najlepsza jakość muzyki
minusy
-Memory Stick Micro
-256 tys. kolorów
|
Sranie w banie z ta jakoscia.Gra miernie,nawet na zajebistych sluchawkach.Probowalem juz chyba 5 tele-walkmanow,i wszystkie sa do dupy jesli chodzi o jakosc dzwieku.
Rowniez zgadzam sie z Frio i z Lukaszkiem.SE to crapy.I nie mowie tego,bo wyczytalem sobie to na telepolis albo dostalem Nokie na komunie.Aktualnie uzywam SE,bo jedyne czego potrzebuje (w drugim telefonie) to mocna bateria.Oprocz tego,ze ma fajne motywy,jest do siana.Zawiesza sie jak zul na spowiedzi,nie mozna zapisywac smsow na karcie i ogolnie caly czas ze mna pogrywa.
Samsungi z kolei sa ladne,przyjazne,podniecajace i mokre,ale tez po uju.
Bierz nokie,lepszy symbian niz nic.
_________________ “It's when you say one thing, but mean your mother.”
~ Sigmund Freud on Penisian Slips
“Go and fuck your mother! You know you want to...”
~ Sigmund Freud on you
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sendo

|
Wysłany: 06 Luty 2010, 15:40 Temat postu:
|
|
|
No jednak chyba zostanę przy Nokiach,mogą być przestarzałe,brzydkie itp.ale są(przynajmniej dla mnie) funkcjonalne,proste w obsłudze i jak wspomniałeś symbian.Na N73 mam S60V3 na którym są fajne i coraz bardziej rozbudowane gierki,aczkolwiek bardziej dedykowane pod inne modele.Wczoraj ściągnąłem ciekawy tytuł,Age of Magic(HoMaMIII ) ale nie śmiga 
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|