| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Martin9
Konsola: NDS Lite
Programator: R4
|
Wysłany: 28 Grudzień 2009, 14:40 Temat postu: PSNetwork
|
|
|
Mam PSP 3004 z soften 5.03 GEN-B (full). Mogę się zarejestrować na PSNetwork. I teraz pytanie: czy jak się zarejestruję to możliwe jest do wykrycia, że np. mam pirackie gry?
|
| Powrót do góry |
|
 |
szpaner
|
Wysłany: 28 Grudzień 2009, 14:55 Temat postu:
|
|
|
ale tego co pamiętam to i tak bedzie ci kazał zupowac system do najnowszego FW... wiec tak czy siak se nie pograsz bo nie ma CFa jeszcze nowego...
nie mniej jak był wymagany 5.50 do resistance to jechałem na piracie i nic nie było...
_________________ prosił bym o nie dawanie mi tych tandetnych pochwał bo pochwały are so lame... _________________
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martin9
Konsola: NDS Lite
|
Wysłany: 28 Grudzień 2009, 15:10 Temat postu:
|
|
|
Szedł ci po na GENie B i nowszych chodzą(mają jakieś specjalne coś, co otwiera wyższe softy)
[ Dodano: Dzisiaj o godz. 15:11 ]
Mógłbym się spróbować zarejestrować ale sie boje. Chociaż np. w DS nie wykryje jak przez neta grasz
|
| Powrót do góry |
|
 |
szpaner
Programator:
|
Wysłany: 28 Grudzień 2009, 15:14 Temat postu:
|
|
|
nie rozumiesz mnie... gry chodzą... ale nie zalogujesz sie do PSN nie mając najnowszego FW...
_________________ prosił bym o nie dawanie mi tych tandetnych pochwał bo pochwały are so lame... _________________
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martin9
|
Wysłany: 28 Grudzień 2009, 15:19 Temat postu:
|
|
|
Z tego co pamiętam, zawsze było jakoś tak że trzeba mieć 5.50 żeby PSN weszło...
|
| Powrót do góry |
|
 |
szpaner
|
Wysłany: 28 Grudzień 2009, 18:20 Temat postu:
|
|
|
taaak... jak 5.50 był najnowszy.... ale teraz najnowszy jest 6.20 czy coś w tym stylu...
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ObiQ

Konsola: GBA ,GBA SP ,NDS Classic Blue ,PSP Slim 2001 PB ,Pegasus CG-2020, Nintendo GC
Programator: Acekard 2.1 + SanDisk 2GB
|
Wysłany: 06 Luty 2010, 12:00 Temat postu:
|
|
|
6.20 jest najnowszy a dzięki pluginowi PSNabler można grać w Resistance'a przez Infre. Na 5.03(na tzw "kurczaku") nie działa. Jestem ciekaw po co dają łatki do tego pluginu na inne gry skoro i tak to nie działa xD.
EDIT: Sorka za odkop, ale nie mogłem się powstrzymać. :/
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|