Sprzedaż chłodzonych steków wołowych jako domena sklepu Steakshop

Sprzedaż schłodzonych steków wołowych to specjalność sklepu Steakshop. Mięso z jakiego robione są steki pochodzi z rodzinnego zakładu, jest precyzyjnie dobierane i przyszykowane według klasycznych receptur amerykańskich. O smaku steków świadczy to, że są krojone w poprzek włókien mięśniowych.

Przygotowane są one z mięsa pochodzącego z pobliskich upraw. Z tego względu są smakowite, aromatyczne oraz pełne wartości odżywczych. Mięso z https://steakshop.pl/ sezonowane jest na 2 sposoby. Pierwszy to sezonowanie na mokro. Mięso dojrzewa wówczas w optymalnej temperaturze i zamknięte jest w worku próżniowym przez 14 dni.

Drugie wyjście to sezonowanie na sucho. Steki przebywają wówczas od 30 do czterdziestu dni w specjalnej wnęce, perfekcyjnie nadającej się do sezonowania mięs. Temperatura oraz wilgotność powietrza są tam optymalne. Steki chłodzone każdorazowo dotrą o czasie i w perfekcyjnym stanie, co motywuje do złożenia zamówienia. To klienci decydują, czy chcą wyroby mięsne sezonowane na mokro, na sucho 30 dni, czy na sucho 60 dni. Każdy dopasuje rodzaj mięsa, jaki zagwarantuje mu najlepsze przeżycia smakowe. Każdy stek pakowany jest w oddzielne opakowanie próżniowe. Mięso wołowe premium zapewnia najlepszy posmak i zapach podczas późniejszego przyszykowania preferowanego dania. Delikatne i soczyste mięso przypada do gustu nawet wyjątkowo wymagającym koneserom potraw z dań mięsnych.

Konsumenci lubią też mięso na burgery z tego sklepu. Klasyczny mielony kotlet wołowy w bułce z różnymi dodatkami to od paru sezonów ulubione danie. Surowe mięso burgerowe ze stuprocentowej wołowiny produkowane wywodzi się z ekologicznych upraw. Nie ma żadnych dodatków chemicznych i jest zdrowe, smakowite i delikatne. Klienci mogą zamówić mięso z wysokiej jakości tuszy wołowej, czyli z udźca wołowego, antrykotu, rostbefa i łopatki. O tym, że mięso jest idealne świadczy jego doskonałe ukrwienie.